Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne U Wróbla

Adres obiektu Groń-Leśnica, Szkolna 53, 34-406 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ania z dziećmi
Dodano: 2017-09-02
Pobyt od: 2017-02-20 do 2015-09-02 IP: xx.47.10.75
 
 
   

Odwiedzamy to miejsce od kilku lat i zawsze jesteśmy zadowoleni,gospodarze super mili,jedzonko jak w domu, blisko stoków narciarskich


 
 

Olga
Dodano: 2017-01-25
Pobyt od: 2017-01-20 do 2017-01-24 IP: xx.47.88.231
 
 
    

Polecam w 100% !! Gospodarze bardzo mili, pokoje czyste i bardzo ładne, na pewno tam wrócimy :)


 
 

Jarek i Kinga
Dodano: 2016-10-25
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-06 IP: xx.27.205.85
 
 
    

Świetne miejsce z cudowną atmosferą idealne do odpoczynku i najważniejsze gospodarze - świetni ludzie. Byliśmy nie raz i nie raz wrócimy :)


 
 

Bartek i Klaudia :)
Dodano: 2015-01-11
Pobyt od: 2014-12-27 do 2015-01-11 IP: xx.27.51.90
 
 
    

Gospodarze wyjątkowo mili. Szybki dojazd do stoków. Obok strumyk, cisza, spokój. Atmosfera sprzyjająca wypoczynkowi. Polecamy.


 
 

Witek_Łódź
Dodano: 2013-02-23
Pobyt od: 2013-02-12 do 2013-02-16
 
 
   

Wyjątkowe miejsce, do którego chce się wracać: pięknie położone, z życzliwymi Gospodarzami, z pysznym jedzeniem, z cudownymi warunkami mieszkaniowymi, z możliwością wypadów WSZĘDZIE, gdzie się tylko marzy. POLECAM i dziękuję!


 
 

Turystka_Basia
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-11 do 2013-02-16
 
 
    

Jeśli chcesz: wspaniale wypocząć, poznać regionalną kuchnię, posłuchać gwary, być blisko natury, a zimą mieć w zasięgu ręki kilka stoków - koniecznie TU przyjedź!! "U Wróbla" - najlepsze miejsce pod słońcem!


 
 

Basia_Łódź
Dodano: 2013-01-06
Pobyt od: 2012-02-01 do 2012-02-06
 
 
   

Wszystko SUPER: Gospodarze, warunki mieszkaniowe, atmosfera, jedzenie, lokalizacja (blisko do PASIEKI). POLECAM wszystkim!!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie